Verzenden en betalen

Levertijd

Producten zullen zo snel mogelijk na betaling worden verzonden. Het streven is om binnen 2 tot 5 werkdagen het product bij de klant te laten bezorgen. Producten worden verzonden via PostNL. Bestellingen gedaan in het weekend kunnen op zijn vroegst op maandag verstuurd worden.

Verzendkosten

Standaard wordt een bestelling verzonden tegen een vast laag tarief. In principe wordt voor één boek altijd € 2,95 gerekend. Deze wordt dan verstuurd met track & trace. Mocht een boek echter te groot voor de standaard brievenbus zijn, wordt deze als pakket verzonden, tegen een tarief van € 4,95. Dit staat ook duidelijk aangegeven in de winkelwagen bij het afrekenen van het boek. De klant kan kan er ook voor kiezen om een bestelling aangetekend te ontvangen. Hiervoor worden de kosten van PostNL één op één doorberekend aan de klant. Bij  een bestelling boven € 500,- is het ook mogelijk deze verzekerd te versturen. Ook deze kosten worden één op één doorberekend. In principe levert Boekwolde alleen bestelling binnen Nederland. Mocht er toch een bestelling uit het buitenland komen, zal hiervoor een hogere verzendkosten berekend worden. Klanten uit het buitenland wordt gevraagd om bij de bestelling aan te geven om welk land het gaat. Bij voorkeur vraagt Boekwolde aan klanten uit het buitenland om eerst een bericht sturen aan de klantenservice, zodat eerst een indicatie van de kosten gegeven kan worden. Boekwolde behoudt zich het recht voor om bestellingen uit het buitenland te weigeren. Hierover zal duidelijk gecommuniceerd worden met de klant.

Eén boek standaard€ 2,95
Eén boek aangetekend€ 8,35
Eén boek verzekerd€ 14,45
Meerdere boeken of een boek groter dan de standaard brievenbus standaard€ 4,95
Meerdere boeken of een boek groter dan de standaard brievenbus aangetekend€ 8,60
Meerdere boeken of een boek groter dan de standaard brievenbus verzekerd€ 14,45
Bestellingen boven € 50,-Gratis

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met iDEAL, bankoverschrijving, Paypal en creditcard. Voor betalingen worden geen extra kosten gerekend door Boekwolde. Mochten er extra kosten berekend worden liggen deze kosten bij de diensten waar de klant zelf gebruikt van maakt bij betalen.

BTW

De producten vallen onder de margeregeling, er wordt geen BTW berekend.